Cesar Font. Fotògraf

Cesar Font

Em dic Cèsar Font i sóc fotògraf. Vaig néixer l’any 1969, va ser un any de grans esdeveniments musicals: el primer disc dels Led Zeppelling, el darrer concert en públic dels Beatles, uns dels meus grups favorits, el festival de Woodstock. I esdeveniments tecnològics: la primera connexió de la xarxa Arpanet , el que després seria Internet, no calen comentaris. I també diuen que va ser l’any que l’home va trepitjar al lluna per primera vegada.

Perquè crec que és tan important fer fotografies? perquè el temps passa inexorablement. Tot i així sempre ens quedarà la fotografia i si és en paper millor. I el més important perquè m’apassiona de la mateixa manera que ho fa la música del Beatles.

Personalment prefereixo la fotografia analògica, és com la musica en vinil te més matissos, però entenc, que la fotografia com qualsevol altra disciplina viva evoluciona i canvia constantment.

Deia el fotògraf Henry Cartier-Bresson que fotografiar és col·locar el cap, l’ull i el cor en el mateix eix. Sense la pretensió de voler-me comparar amb el mestre Bresson, el projecte Cesar Font Estudi fotogràfic és un mica la combinació d’aquests elements : el que penso, el que veig i el que sento, materialitzat en imatges, perquè les imatges tenen ànima i “duende”com els cantants i ballaors flamencs.

Per tot això,vine i celebra amb noslatres els millors moments de la teva vida, ho farem amb el cap, els ulls, sobretot amb el cor i amb una música diferent !

/
full scren template